Home TOP NEWS Ο παίκτης που θα τους σερβίρει

Ο παίκτης που θα τους σερβίρει

omonoia-montana-pe (18)


Ο…κοντούλης της πάνω σειράς στη φωτογραφία Ούτσα Λομπιανίτσε, έχει ύψος 1.84. Είναι δηλαδή σχετικά ψηλός ποδοσφαιριστής, ειδικά για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Η υπόλοιπη πάνω σειρά, είναι κατά πολύ ψηλότερη, με μέσο όρο 1.94 (εξαιρούμε το Παναγή που είναι τερματοφύλακας). Έχουμε γράψει πολλές φορές την ανάγκη να εκμεταλλευτούμε το ύψος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νικόλας Γεωργίου ήρθε να προσθέσει κάτι ακόμα και σίγουρα η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία:

«Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο ψηλή ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει τέσσερις παίκτες στο 1.93 και πάνω, αλλά και μερικά άλλα παιδιά με ικανότητα στον αέρα. Πρέπει να ποντάρει λοιπόν στις στημένες μπάλες, να εκμεταλλευτεί αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα ύψους. Όταν ο αντίπαλος γνωρίζει ότι είσαι επικίνδυνος στις στατικές φάσεις, επηρεάζεται και αγωνιστικά και πνευματικά. Θεωρώ ότι αφού θ’ αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης, η προσθήκη είναι καλά να αφορά ποδοσφαιριστή που να έχει εξαιρετικά κτυπήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τέτοιο ποδοσφαιριστή. Αν τον βρει και μπορεί να “σερβίρει” στους ψηλούς, μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, σπεσιαλίστες στα χτυπήματα θεωρούνται οι Μαργκάσα, Πέρεζ και Ράμος. Η Νικόλας Γεωργίου πιστεύει πως πρέπει να αποκτηθεί παίκτης με ακόμα καλύτερα κτυπήματα, έτσι ώστε να “σερβίρει” στους ψηλούς. Το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως γνωστό μελετάει αρκετά τους παίκτες που την ενδιαφέρουν και είναι πολύ πιθανόν, να έχει προσθέσει και αυτό το σημείο στο “checklist” των χαρακτηριστικών που είναι προαπαιτούμενα για το παίκτη που θα έρθει.