Home TOP NEWS Κάτι καλό κτίζεται…

Κάτι καλό κτίζεται…

voulgaria (1)


Μόλις ήρθε ο Πέρεζ στην ομάδα, ο Ασσίς φρόντισε να τον κάνει να νιώσει ευπρόσδεκτος, να του δείξει πως εδώ είναι η οικογένεια του. Η τελευταία έκφραση, “οικογένεια”, έχει καταντήσει κλισέ στο χώρο του ποδοσφαίρου, όταν θέλει κάποιος να δείξει πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φαίνεται πάντως πως σε κάποιο βαθμό ισχύει.

Αρκετοί παίκτες, ανάλογα και με τις ηλικιακές ομάδες πάντα, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και εκτός γηπέδου. Πιο παλιά ο Ράμος μίλησε για τη βοήθεια που είχε από Ασσίς και Μαργκάσα όταν περνούσε δύσκολα. Ο Παναγή μιλάει συνέχεια για όσα του προσφέρει ο Γιωργαλλίδης. Ψες πετύχαμε σε κοινή έξοδο τους Γκουλόν, Ρούνιε, Σκέμπρι και Οικονομίδη, 4 παιδιά περίπου της ίδιας ηλικίας, διαφορετικών εθνικοτήτων να περνάνε καλά και εκτός των 4 γραμμών. Και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη μιας χρονιάς. Ελπίζουμε να διατηρηθεί το ίδιο καλό σε όλη τη σαιζόν και οι παίκτες να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα ο ένας για τον άλλο, εντός και εκτός γηπέδου.