Home TOP NEWS Ορεξάτοι στο β΄μέρος

Ορεξάτοι στο β΄μέρος

filiko-omonia-litex (1)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο της φιλικό στη Βουλγαρία, έχασε από τη Λίτεξ Λόβετς με 3-2. Οι πράσινοι είχαν καλά διαστήματα στο β΄μέρος.

H OMONOIA ξεκίνησε τον αγώνα με τον Παναγή κάτω από το τέρμα και τους Δημητρίου, Ρούνιε, Μεντί και Μαργκάσα, στην άμυνα. Στα χαφ ήταν οι Οικονομίδης και Κατελάρης και τριάδα πιο μπροστά οι Φοφανά, Εζέ και Ράμος. Ο Γκράβενμπεργκ ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεύτερο μέρος ο Ολλανδός αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Ρουσιάς που μείωσε το σκορ σε 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έφτιαξε μεγάλες ευκαιρίες και καταγράφηκε μόνο μία απειλή στην εστία της Λίτεξ. Συγκεκριμένα στο 22′ ο Φοφανά με συρτό σουτ προσπάθησε για το γκολ, όμως η μπάλα πήγε έξω. Η Λίτεξ αντίθετα πέτυχε δύο γκολ με το ένα μάλιστα να σημειώνεται στην πρώτη φάση του αγώνα. Το 2-0 για τους αντιπάλους έγινε στο 26′. Στα θετικά καταγράφεται η επέμβαση του Παναγή σε τετ α τετ στο 44′.

Στην επανάληψη η Λίτεξ μπήκε ξανά με γκολ. Στο 50′ έγινε το 3-0 με το Ρουσιά να απαντάει με κοντινό πλασέ στο 52′. Οι πράσινοι μετά το γκολ τους ισοζύγισαν το παιχνίδι και προσπάθησαν για περισσότερα τέρματα. Σημαντικές φάσεις είχαμε για γκολ στο 53′ από τον Οικονομίδη, στο 54′ από το Φοφανά και στο 59′ από το Μεντί. Το 2ο γκολ για την ομάδα μας ήρθε τελικά στο 73′ όταν ο Οικονομίδης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σκέμπρι και με πλασέ μείωσε σε 2-3. Πριν το φινάλε η Λίτεξ είχε δοκάρι.

Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι: Παναγή (Χαραλάμπους 81′), Δημητρίου (Μουλαζίμης 52′), Μαργκάσα (Κονομής 79′), Ρούνιε (Ούτσα 68′), Μεντί, Οικονομίδη, Κατελάρη (Φιλιώτης 61′), Φοφανά, Εζέ (Σαμμούτης 61′), Ράμος (Σκέμπρι 68′) και Γκράβενμπεργκ (Ρουσιάς 46′).

*Δείτε στη συνέχεια περισσότερες εικόνες