Home TOP NEWS “Αύριο είναι μία νέα μέρα – Βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Αύριο είναι μία νέα μέρα – Βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”

9966479-danmark


Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Μπρόντμπι και οι Δανοί θέλουν να ανακάμψουν κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόμας Φρανκ, προπονητής και Λούκας Χραντέσκι, τερματοφύλακας, μίλησαν μετά την ήττα τους από την Οντένσε.

«Πονάει πραγματικά που κάναμε τέτοια αρχή στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη η απογοήτευση. Όμως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Φτιάξαμε περισσότερες ευκαιρίες, μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 αλλά και το 2-1 όμως δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των αντιπάλων μας.

Για το εάν επηρέασε η απουσία του Άγκερ. «Φυσικά, είμαστε μία νεανική ομάδα, όμως θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς τους Ντάνιελ Άγκερ και Τόμας Κάλενμπεργκ μερικές φορές. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό, είναι οι καλύτεροι που έχω και τους χρησιμοποίησα. Πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο μας παιχνίδι».

9966431-cdbgzxczxbzxbgz

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Λούκας Χραντέσκι είπε: «Είναι γιατί δεν σκοράρουμε στις φάσεις που φτιάχνουμε. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες και εάν θέλουμε να παίρνουμε νίκες, πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Κάναμε δύο λάθη στην άμυνα και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αύριο είναι μία νέα ημέρα, είμαστε απογοητευμένοι όμως έχουμε αγώνα την Πέμπτη με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτόν. Οι νίκες έρχονται μέσω σκληρής δουλειάς. Θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».