Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διαχείριση του πρώτου αποτελέσματος

Η διαχείριση του πρώτου αποτελέσματος

match-final-jaga-omonoia (1)


“Η ομάδα μου έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία ένα αποτέλεσμα. Είναι φτιαγμένοι για μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό.”, τάδε έφη Κώστας Καϊάφας.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, δεν έδωσε προβάδισμα σε καμία από τις δυο ομάδες. Απλά επέτρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να διεκδικήσει την πρόκριση στο σπίτι της, με το μεγάλο κόσμο της στο πλευρό της. Η ομάδα μας όντως απέδειξε πως μπορεί αν διαχειριστεί αποτελέσματα και ακριβώς αυτό πρέπει να κάνει. Να προσεγγίσει το ματς με πίστη στις δυνάμεις της, αλλά όχι αλαζονεία και υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Πρέπει με άλλα λόγια, να είναι ισορροπημένη εντός των τεσσάρων γραμμών. Ούτε φουλ επίθεση χρειάζεται να παίξει, ούτε να αφήσει μεγάλα κενά πίσω. Να κάνει το παιχνίδι της, να επιβάλει το ρυθμό της, να ψάξει με υπομονή το γκολ, αλλά ταυτόχρονα να έχει το μυαλό της και στα μετόπισθεν.

Δεν είναι εύκολο το σημερινό παιχνίδι και πρέπει να το αντιληφθούμε. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και επιμονή από μέρους μας, μέχρι το φέρουμε στα δικά μας μέτρα. Για αυτό η διαχείριση, είναι το παν.