Home TOP NEWS Κράξιμο στον Έγκελ από τους Πολωνούς!

Κράξιμο στον Έγκελ από τους Πολωνούς!

engel


Όταν ο Τζέρσι Έγκελ μιλούσε στη Στέλλα Σωκράτους και το Super Sport FM μια μέρα μετά τη κλήρωση που έφερε το Γιαγκελόνια-ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε υποψιαζόταν πως θα κατηγορηθεί ως προδότης, από φιλικά προς τη Γιαγκελόνια μέσα! Κι όμως έγινε και αυτό και μάλιστα του ζήτησαν το λόγο, όπως φαίνεται γιατί ο Πρόμπιερτζ υπονόησε πως έδωσε πληροφορίες! Πιο κάτω οι δηλώσεις που έκανε για το θέμα, καθώς και όσα είχε πει στη Στέλλα Σωκράτους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι δηλώσεις για το θέμα

Τι είχατε πει ακριβώς στους Κύπριους;

Δούλεψα πολλά χρόνια στη Κύπρο, ήταν φυσιολογικό να με καλέσουν. Δεν είπα και τίποτα ιδιαίτερο. Είπα πως είναι νεανική ομάδα, φιλόδοξη, που πέρσι έπαιξε εξαιρετικά. Δεν αποκάλυψα οποιαδήποτε μυστικά, είπα πως είχαν καλή σαιζόν. Είπα ψέματα; Έχω να δω τη Γιαγκελόνια μισό χρόνο, πραγματικά ο Πρόμπιερτζ πίστεψε πως έδωσα πληροφορίες;

Θέλοντας μάλιστα να δείξει τη πίστη του στη Γιαγκελόνια, ο Έγκελ κατέληξε: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, η Γιαγκελόνια μπορεί να περάσει. Όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση!

Τα όσα είχε πει στο Super Sport FM:

«Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ, έχει ενθουσιασμό, διάθεση και όρεξη και τρέχει για 90 λεπτά, έχει δύναμη και ταχύτητα, είναι γρήγοροι οι ποδοσφαιριστές της, ειδικά στην επίθεση. Δεν έχει τόση πολλή τακτική, αλλά είναι επιθετική ομάδα», πρόσθεσε ο κ. Έγκελ για να επισημάνει όμως ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμπειρία στην Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ομόνοια.  Είπε ότι οι Τουζίνσκι και Φρανκόφσκι, είναι καλοί  επιθετικοί, αλλά δεν είναι τα μεγάλα ονόματα.

Μας ανέφερε ακόμη ότι η Γιαγκελόνια είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι, αφού έκανε την έκπληξη και τερμάτισε στην 3η θέση. Θεώρει όμως ότι είναι ένα επίπεδο πιο κάτω από την Λεχ Πόζναν και την Λέγκια.

Στα αρνητικά για την αντίπαλο του «τριφυλλιού», σύμφωνα με τον κ. Έγκελ, είναι ότι έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ ο καλύτερος της επιθετικός (βλ. Πιατκόφσκι-πήγε στο ΑΠΟΕΛ) και ο πιο έμπειρος της αμυντικός (βλ. Παζτάν-πήγε στη Λέγκια).

Καταλήγοντας μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει φαβόρι σ’ αυτό το ζευγάρι, αλλά… «μια έμπειρη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια, αν παίξει με πάθος και δύναμη, μπορεί να τα καταφέρει», σημείωσε.