Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαμήλωσαν τους τόνους, συνεχίζουν το ψάξιμο

Χαμήλωσαν τους τόνους, συνεχίζουν το ψάξιμο

filiko-ermis-omonoia (34)


Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Μπρόντμπι, ακολούθησε πανδαιμόνιο πληροφοριών. Γράφτηκε για δυο, τρεις μεταγραφές, γράφτηκε επίσης για αποδεσμεύσεις. Οι πληροφορίες αυτές δεν έβγαιναν από του πουθενά, ας γίνει αυτό σαφές, όμως το Δ.Σ. θεώρησε σωστό και φρόνιμο να ρίξει τους τόνους και το έκανε μέσω ανακοινώσεως. Η δουλειά εξακολουθεί να είναι εκεί.

Η ανάγκη για ενίσχυση, εξακολουθεί να υφίσταται. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν πως θα πάνε αρχικά για ακραίο μεσοεπιθετικό και μετά θα δουν. Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, έτσι ακόμα και το “θα δούμε” δεν μπορεί να είναι τόσο μακρινό. Το τεχνικό τημ και η ομάδα προγραμματισμού καλούνται να κλείσουν τα ανοικτά κεφάλαια το συντομότερο δυνατό, για να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ πανέτοιμη στο πρωτάθλημα.

Στα των ονομάτων τώρα, κυκλοφορούν διάφορα, κάποια πολύ καλά, κυρίως υπό μορφή φημολογίας. Αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, καλύτερα να μην δημιουργούνται προσδοκίες ή συζητήσεις άσκοπα. Οι επόμενες μέρες πάντως, θεωρούνται καθοριστικές ειδικά για το θέμα του ακραίου.