Home TOP NEWS Η δήλωση που έπρεπε να γίνει εδώ και μέρες

Η δήλωση που έπρεπε να γίνει εδώ και μέρες

Christofi (4)


Επιτέλους κάποιος έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Από τη πρώτη μέρα που διέρρευσε η υπόθεση μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή τα ακούσαμε όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέφευγε να τοποθετηθεί, πολλά μέσα εκμεταλλεύτηκαν τη κατάσταση αφού τα…clicks έτρεχαν και δημιουργήθηκε ένας πανικός. Θεωρούμε πως για τον πανικό, πρώτιστα ευθύνεται το γεγονός πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μίλησε ευθέως στο κόσμο. Όχι με πολλές λεπτομέρειες, το απλό “τον θέλουμε, μας θέλει, υπάρχει απόσταση, γίνεται προσπάθεια” θα ήταν αρκετό.

Αντί αυτού, ο κόσμος διάβαζε για επιχειρηματίες, διάβαζε για αποστάσεις, διάβαζε για Αποέλ και άλλους, διάβαζε για τεράστια ποσά, για ισορροπίες στα αποδυτήρια και πραγματικά δεν ήξερε τι να πιστέψει και τι όχι. Ο Καϊάφας έθεσε με τον πιο απλό τρόπο τα πράγματα στη σωστή διάσταση: η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει με τα χίλια να φέρει το Δημήτρη Χριστοφή γιατί είναι παικταράς και ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ταυτόχρονα να είναι υπεύθυνη προς τους συμπαίκτες του Δημήτρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει προσπάθεια να πετύχει και τα δύο. Τελεία. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε και να ακούμε για τις 300 που θέλει ο Χριστοφή. Αν η προτεραιότητα του παίκτη ήταν τα λεφτά, να είστε σίγουροι πως μέχρι σήμερα θα είχε κλείσει αλλού. Ο Δημήτρης είναι διατεθειμένος να χάσει χρήματα για να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μιλάμε για σεβαστά ποσά. Το ποσό που αναφέρουμε πιο πάνω, έχει μεταβληθεί αισθητά προς τα κάτω, εδώ και μέρες. Τονίζουμε το αισθητά.