Home TOP NEWS Ο Δημήτρης καθορίζει τις απαιτήσεις και τον πήχη

Ο Δημήτρης καθορίζει τις απαιτήσεις και τον πήχη

2012 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 1-0 (16-06-2012) (1)
Ο κορυφαίος Κύπριος παίκτης, επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για την ακρίβεια, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να επανενταχθεί στο πράσινο ρόστερ κι ας ήξερε όλα τα προβλήματα κι ας ήξερε πως δεν πάει σε ρόδινη κατάσταση. Η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ομάδα μας, κατά την άποψη μας βάζει τον πήχη ψηλά και καθορίζει τις απαιτήσεις. Γιατί αλίμονο αν φέραμε αυτό τον παικταρά, για να πούμε πως πρωτάθλημα μας είναι η οικονομική σωτηρία.


Οφείλουμε και στον εαυτό μας και στον ίδιο το Τζίμη αλλά και στους συμπαίκτες του τους οποίους τη τελευταία διετία μπερδέψαμε αφάνταστα από το τι περιμένουμε από αυτούς, να βάλουμε τον πήχη ψηλά. Και όταν μιλάμε για πήχη, δεν εννοούμε μόνο της βαθμολογίας ή της αγωνιστικής εικόνας, αλά της γενικότερης λειτουργίας μας σαν οικοδόμημα. Οφείλουμε να αρχίσουμε να λειτουργούμε επαγγελματικά σαν σωματείο, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε παίκτες αυτού του βεληνεκούς. Ο Δημήτρης επέστρεψε γιατί αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι επόμενοι ας έρθουν γιατί θα δουλέψουν υπό σωστές προϋποθέσεις. Ας ανεβάσουμε επιτέλους γενικότερα τα στάνταρντς μας.

Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις επιπέδου Χριστοφή, σε όλα τα επίπεδα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό και αυτή τη στιγμή, έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Σχετικά, γράψαμε σε άλλα άρθρα μας σήμερα:

  1. Οικοδόμημα χωρίς προσανατολισμό
  2. Ποιότητα και σταθερότητα