Home TOP NEWS Ποιότητα και σταθερότητα

Ποιότητα και σταθερότητα

ag2-ethnikos-omonoia-b (57)


30 Αυγούστου σήμερα και η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τον αμυντικό της ηγέτη. Η ανάγκη για να έρθει παίκτης ο οποίος θα καθοδηγήσει την άμυνα είναι έκδηλη και ήδη η απουσία ενός τέτοιου μας έχει στοιχίσει. Η άμυνα μας παραπαίει και δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως αν συνεχίσει έτσι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τη χρονιά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση και η ένεση ποιότητας, έστω την υστάτη είναι επιβεβλημένη, όπως και η ανάγκη ποσοτικά. Τα όσα αναφέρονται στο πιο κάτω άρθρο δεν αφορούν μόνο την άμυνα, αλλά τα συμπτώματα παρουσιάζονται πιο έκδηλα εκεί.

Επιβάλλεται να βρεθεί σταθερότητα σε ρόλους, στάτους και πρόσωπα. Σε 8 επίσημα παιχνίδια, έχουν χρησιμοποιηθεί 4 διαφορετικοί αριστεροί μπακ και αποκτήθηκε 5ος, αυτό σαν παράδειγμα για τα πρόσωπα. Η απόκτηση Καμπράλ, προδίδει πως γίνονται σκέψεις ο Μαργκάσα να βοηθήσει στα χαφ και ίσως ο Γκουλόν στην άμυνα, αυτό όσον αφορά τους ρόλους. Και τέλος ο Κιρμ βρέθηκε από βασικός πέρσι να μοιάζει εκτός ομάδας φέτος και ο Ρουνιέ από αμυντικός ηγέτης, ο πρώτος που γίνεται αλλαγή, αυτό όσον αφορά το στάτους. Όλα μαζί, προσδίδουν ανισορροπία και προφανώς επιφέρουν σύγχυση. Το τεχνικό τημ επιβάλλεται να καθορίσει γραμμές και ρόλους. Να βρει τη σταθερότητα, αλλιώς θα ψαχνόμαστε και φέτος μέχρι το Δεκέμβριο αφού εκτός από όλα τα άλλα, είναι και η κακή ψυχολογία στο παιχνίδι.

Μέχρι απόψε ελπίζουμε ότι θα έχει ανακοινωθεί ο ηγέτης της άμυνας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχει συγκεκριμένος παίκτης στα υπόψη που πληρεί τις προϋποθέσεις. Από κει και πέρα, ο κόουτς και οι συνεργάτες του πρέπει να καταλήξουν σε συγκεκριμένους ρόλους για το κάθε παίκτη και να βρουν ισορροπία και σταθερότητα. Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να δει τι πρέπει να διορθώσει και προς τα που κατευθύνεται.