Home TOP NEWS Το σκέφτεται για το δεξί άκρο

Το σκέφτεται για το δεξί άκρο

kaz-omo-ano-9-5-15-394-marios


Ο Κριστοβάο Ράμος, ήταν στους πρώτους 5 αγώνες της Ευρώπης η ευχάριστη έκπληξη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έκπληξη όχι λόγω απόδοσης, είναι γνωστό πως διαθέτει ποιότητα, αλλά λόγω του ότι αποδίδει σε υψηλό επίπεδο ως δεξιός μπακ, που δεν είναι η φυσική του θέση. Η αντίδραση του Πορτογάλου στο κεφαλοκλείδωμα αντιπάλου, έφερε την τρίτη του κίτρινη κάρτα, κάτι που σημαίνει πως δεν παίζει στον επαναληπτικό και ο Καϊάφας ψάχνει τον αντικαταστάτη.

Η προφανής λύση, ακούει στο όνομα Μάριος Δημητρίου. Ο νεαρός Κύπριος είναι παρόμοια περίπτωση με το Ράμος, υπό την έννοια ότι και αυτός ήταν δεξιός μεσοεπιθετικός που μετατοπίστηκε στην άμυνα. Μπορεί λοιπόν να προσφέρει και στα δύο μισά του γηπέδου. Όσον αφορά το αμυντικό έχει δοκιμαστεί και στο πρωτάθλημα κόντρα σε καλούς αντιπάλους και τα πήγε πολύ καλά. Αν τον επιλέξει ο κόουτς, δεν θα χρειαστεί να αλλάξει οτιδήποτε άλλο στην άμυνα του, αφού Ρούνιε, Λομπιανίτσε και Μαργκάσα δεν θα μετακινηθούν.

Η άλλη επιλογή, είναι στο δεξί άκρο να ξεκινήσει ο Ούτσα Λομπιανίτσε. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο κόουτς θα πρέπει να ψάξει τον παρτενέρ του Ιβάν Ρούνιε στο κέντρο της άμυνας και έχει δύο επιλογές. Είτε θα ξεκινήσει το Τζάκσον Μεντί, είτε τον Ερόλ Γκουλόν εφόσον προλάβει και να μην αλλάξει τον άξονα. Το δεξί άκρο της άμυνας σίγουρα δυναμώνει έτσι αμυντικά, χαλάει όμως η συνταγή στο κέντρο της.

Στο ρόστερ υπάρχουν προφανώς κι άλλοι παίκτες που παίζουν τη θέση, όπως ο Αντρέας Παναγιώτου και ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Από τη στιγμή όμως που στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν στην αποστολή, θεωρούμε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να τους ξεκινήσει ο Καϊάφας.