Home ΚΥΠΡΟΣ Τραγικό περιστατικό με δημοσιογράφο

Τραγικό περιστατικό με δημοσιογράφο

612DED7B-2A21-4034-9921-8FAA504B274D_w640_r1_s


Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από 5-6 άντρες ο 30χρονος δημοσιογράφος Rasim Aliyev. Ο Aliyev έκανε κριτική στον επιθετικό της Καμπάλα, Javid Huseynov, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πανηγύρισε κρατώντας τουρκική σημαία.

“Δεν ξέρει να συμπεριφέρεται”, φέρεται να έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο ο Aliyev που υποστήριξε πως ο Javid Huseynov δεν θα έπρεπε να έπαιζε σε αυτά τα παιχνίδια. Ακολούθως δεχόταν απειλές και ένα βράδυ συγγενικό πρόσωπο του Huseynov του ζήτησε να βρεθούν.

Ο Aliyev πήγε μόνος του στο σημείο, όμως εκεί τον περίμεναν 5-6 άτομα, που τον ξυλοκόπησαν, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, όπου αρχικά εισήλθε στην εντατική, όμως στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εγχείρηση και τελικά κατέληξε.

MA_07763

Εκτός ομάδας ο παίκτης καθώς εμπλεκόμενος είναι ο ξάδελφος του. Η ανακοίνωση της Καμπάλα:

«Τα νέα του θανάτου του δημοσιογράφου Rasim Aliyev βρήκαν με μεγάλο θρήνο όλα τα μέλη του Συλλόγου. Κανένας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί βία εναντίον κανενός, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί οποιονδήποτε και ο σύλλογός μας πάντα τηρούσε αυτές τις αρχές. Πάντοτε καταδικάζουμε την βία και την επιθετικότητα. Το χθεσινό συμβάν παρουσιάζεται στο όνομα του Javid Huseynov. Το θέμα διερευνάται από τις Αρχές και πιστεύουμε ότι οι δράστες θα τιμωρηθούν. Έτσι αν και ο ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα μας, ο Javid Huseynov τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα. Για άλλη μια φορά, ευχόμαστε υπομονή στους συγγενείς του θύματος και ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του».