Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναμένεται συνάντηση προέδρου-προπονητή

Αναμένεται συνάντηση προέδρου-προπονητή

serafeim-kaiafas


Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ήταν κακή και πρέπει να ληφθούν μέτρα, επί του αγωνιστικού. Οι πληροφορίες μας λένε πως αύριο Κώστας Καϊάφας και Δώρος Σεραφείμ θα έχουν συνάντηση ακριβώς για να συζητήσουν τι πήγε στραβά και τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρη η γραμμή που θα ακολουθήσει η διοίκηση. Σήμερα ο πρόεδρος Σεραφείμ επικοινώνησε με συνεργάτες του για να ακούσει απόψεις.

Το βέβαιο είναι πως η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που δείχνει. Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν έδωσε μπάλα στην Δόξα, δεν είναι τέτοια που να αρμόζει στο όνομα της. Οι οποιεσδήποτε διορθωτικές κινήσεις επιβάλλονται άμεσα, γιατί ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος αγώνας με την Ανόρθωση.

Πέραν του αγωνιστικού, η θέση μας είναι πως τα αίτια της κρίσης είναι βαθύτερα. Ναι επιβάλλονται διορθώσεις επί του αγωνιστικού, δεν έχουμε μόνο όμως φέτος πρόβλημα, έχουμε εδώ και 20 χρόνια και αρνούμαστε πεισματικά να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.