Home TOP NEWS Αντιδράτε, ή λέμε καληνύχτα στη χρονιά

Αντιδράτε, ή λέμε καληνύχτα στη χρονιά

match-omonoia-salamina-kazamias (24)-team-goal


Άλλη μια μέρα για το ντέρμπι. Για βελτιωμένο κλίμα διαβάσαμε, για αποφασισμένους να γυρίσουν τη κατάσταση παίκτες ακούσαμε. Τα ακούσαμε και τα διαβάσαμε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, το θέμα είναι να τα δούμε κιόλας εντός γηπέδου. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και οι συνθήκες σε κάθε ομάδα εκ διαμέτρου αντίθετες.

Είτε οι παίκτες μας αντιδρούνε, λειτουργούν με βάση το ένστικτο και παίζουν σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε θα πούμε καληνύχτα στα όποια όνειρα είχαμε για “κάτι περισσότερο από πέρσι”. Κακά τα ψέματα, αν πάμε στο -8, θα κυνηγάμε από πολύ γρήγορα “αλάνθαστες πορείες” και θα κάνουμε μαθηματικά. Αυτά τα μίνι θαύματα συμβαίνουν μια φορά κάθε δέκα χρόνια, για αυτό ας μην βάλουμε τον εαυτό μας σε θέση που αναγκαστικά θα τα ψάξει.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον αυριανό αγώνα. Βρισκόμαστε με την πλάτη στο τοίχο από πολύ νωρίς. Είναι ώρα να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης και να μας αφυπνίσει. Αν ούτε τώρα γίνει αυτό, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως θα δείξουμε παλμό φέτος, ακόμα κι αν μας δοθούν ευκαιρίες.