Home TOP NEWS Καταλήγει στους πρώτους 11

Καταλήγει στους πρώτους 11

1ag-omonoia-salamina-f (106)-Kaiafas


Από χθες γράψαμε πως ο Κώστας Καϊάφας έκανε κάποιες δοκιμές, ειδικά στο χώρο της άμυνας και σκέφτεται την εντεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο το βράδυ. Ο κόουτς προβληματίζεται ακόμα για κάποιες θέσεις, όμως έχει καταλήξει στην τακτική που θα ακολουθήσει και την πλειοψηφία των προσώπων.

Στον άσσο θα είναι ο Γιωργαλλίδης, αφού ο Παναγή φαίνεται να μην προλαβαίνει. Για τη τετράδα μπροστά του οι βέβαιοι είναι οι Λομπιανίτσε και Ρούνιε. Το πιθανότερο είναι ο Γεωργιανός να ξεκινήσει σε θέση δεξιού μπακ και παρτενέρ του Κροάτη να είναι ο Ρόμαρικ. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μεντί πλάι στον Ρούνιε είναι υπαρκτό, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αριστερά, ο πιο έμπειρος Καμπράλ έχει προβάδισμα έναντι του Χαφέζ.

Στον άξονα τώρα οι Οικονομίδης, Μπεμπέ και Ασσίς είναι οι επικρατέστεροι. Δεν αποκλείεται όμως χρησιμοποίηση του Φυλακτού αντί του Μπεμπέ για να κερδίσει το κέντρο σε τρεξίματα. Μπροστά Σκέμπρι και Σέρινταν είναι βέβαιοι και ο Μπαντιμπάγκα έχει προβάδισμα έναντι του Κιρμ για το άλλο φτερό.