Home TOP NEWS Κόντρα στην Ουαλία σε γεμάτο ΓΣΠ

Κόντρα στην Ουαλία σε γεμάτο ΓΣΠ

Ethniki-proponisi (3)


Αγωνιστική ημέρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σήμερα. Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει στις 21:45 την Ουαλία στο ΓΣΠ με μεγάλο στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στους 12 βαθμούς και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στους εναπομείναντες αγώνες. Στο ΓΣΠ αναμένεται αρκετός κόσμος ενώ 4.000 θα είναι οι αντίπαλοι οπαδοί στη Νότια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει κάτω από το τέρμα ένα εκ των Κωνσταντίνου Παναγή και Αντώνη Γιωργαλλίδη ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιώργος Οικονομίδης. Η αντίπαλη ομάδα έχει στις τάξεις της σπουδαία ονόματα. Εκτός από τον Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης, διαθέτει πολλά μέλη ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Να σημειωθεί πως συνεχίζει μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ η on line πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο.
Σήμερα, ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 στα γραφεία της ΚΟΠ και από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ ενώ για την ανατολική κερκίδα έχουν εκδοθεί οικογενειακά πακέτα αξίας 15 ευρώ με τα οποία εισέρχονται στο γήπεδο ένας άντρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Παράλληλα με την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ουαλία, πωλούνται εισιτήρια και για τον αγώνα με το Βέλγιο (Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 21:45, ΓΣΠ).