Home TOP NEWS Match Report: Κακή και το πλήρωσε

Match Report: Κακή και το πλήρωσε

ag3-omonoia-doxa-c (82)


Μια κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε και πάλι βαθμούς. Η ομάδα μας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει ρυθμό, ούτε με 11, ούτε με 10 παίκτες. Κράτησε σχετικά άνετα το 1-0 με γκολ του Σκέμπρι αλλά στη τελευταία φάση του αγώνα πλήρωσε για άλλη μια φορά τα παιδικά της λάθη και πέταξε 2 βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.

A’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο 3′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μπαντιμπάγκα που έφυγε μόλις άουτ. Στο 10′ η Δόξα έκανε τη δική της ευκαιρία με σουτ του Καλό που απέκρουσε εύκολα ο Γιωργαλλίδης. Δυο λεπτά μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε νέα μεγάλη ευκαιρία και πάλι με κεφαλιά του Ρούνιε, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Νέγκρι. Μέχρι το 30′ η Δόξα ισοζύγισε και παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάποιες προϋποθέσεις, μεγάλη φάση δεν έκανε. Τελικά στο 36′ το σκορ άνοιξε, με δόση τύχης. Ο Ασσίς έκανε μπαλιά, ο Ετμάρ κακή απομάκρυνση και από κοντά ο Σκέμπρι τέλειωσε τη φάση και έγραψε το 1-0. Στο 42′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0. Μετά από πάσα του Ασσίς, ο Σκέμπρι πέρασε το Νέγκρι και προσπάθησε να δώσει στον εντελώς μόνο με το τέρμα Σέρινταν. Ο Λεονάρντο που ήταν στη γραμμή διάβασε τη φάση και του έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ράμος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε με 10.

Β’ ημίχρονο

Με το Μεντί αντί του Σέρινταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Καϊάφας. Δυνατά πάντως μπήκε σε αυτό το ημίχρονο η Δόξα και έφτιαξε μεγάλη φάση στο στο 53′ Ο Λόπο έκανε διαγώνιο σουτ, ο Γιωργαλλίδης απόκρουσε ασταθώς και ο Ρούνιε έδιωξε σωτήρια. H OMONOIA επέλεξε να δώσει τη μπάλα και το χώρο στη Δόξα λόγω της κόκκινης και μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα, παρότι ο αντίπαλος έκανε προϋποθέσεις δεν είχαμε μεγάλη φάση. Στο 84′ ο Σκέμπρι έκλεψε τη μπάλα, μπήκε μόνος στη περιοχή και έκανε πλασέ, ο Νέγκρι όμως αποσόβησε το 2-0. Στο 93′ ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε σωτήρια πλάσα του Εντίμο από πλάγια. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε άλλο ένα παιδικό λάθος και το πλήρωσε. Φάουλ του Φερναντές από το κέντρο ου γηπέδου, άστοχη έξοδος του Γιωργαλλίδη, κεφαλιά του Μεντί και στο δεύτερο δοκάρι ο Λεονάρντο σκόραρε.

Συμπερασματικά

Το γεγονός ότι η Δόξα μας έπαιζε μπάλα για ένα ημίχρονο μάλλον τα λέει όλα και η αριθμητική υπεροχή της δεν είναι δικαιολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κακή, επανέλαβε εαυτό όσον αφορά τα παιδικά ατομικά λάθη και έχασε βαθμούς και πάλι από μικρή ομάδα. Η εικόνα μας είναι απαράδεκτη και ενώ έρχεται Ανόρθωση.