Home TOP NEWS Πήρε την ευθύνη, παραδέχθηκε τα λάθη

Πήρε την ευθύνη, παραδέχθηκε τα λάθη

match-omonoia-salamina-kazamias (47)-kaiafas


«Κάναμε νωρίς κάποιες μετεγγραφές, μετά από δικές μου υποδείξεις», αναφέρει ο Κώστας Καϊάφας στις πρώτες γραμμές της γραπτής δήλωσης του. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όλη η ευθύνη για τον προγραμματισμό είναι αποκλειστικά δική μου». Παίρνει την απόλυτη ευθύνη για τις μεταγραφές του καλοκαιριού ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ξεκαθαρίζοντας στους πάντες ότι όσοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα ήταν μετά δική του απόφαση.

«Κάποια μικρά λάθη στον προγραμματισμό έγιναν. Και θα συνεχίσουν να γίνονται. Αυτό είναι αναπόφευκτο». Αυτό δήλωσε ο Καϊάφας και παραδέχθηκε πως δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελε ο ίδιος, αλλά και όλοι μας.

Μέχρι εδώ εντάξει, διαβάσαμε τι είπε ο προπονητής μας, αντιληφθήκαμε ακριβώς όσα ήθελε να αναφέρει στον κόσμο. Θα συμφωνήσουμε πως λάθη γίνονται και ναι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα ξαναγίνουν, όμως δεν δεχόμαστε να γίνονται μεγαλύτερα λάθη από αυτά του παρελθόντος. Πρέπει να μαθαίνουμε από τις λάθος κινήσεις, όχι μόνο στις μεταγραφές αλλά γενικά στον προγραμματισμό, έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε.

Δεν είναι κάτι πρόσφατο προς εμάς τα λάθη στον προγραμματισμό, γίνονταν και πριν τον Καϊάφα, αλλά αν μη τι άλλο ευελπιστούμε πως κάθε χρόνο δεν θα βλέπουμε λάθη που ζήσαμε στο παρελθόν. Πρέπει να καθίσουν όλοι όσοι έχουν λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να εξετάσουν τι πήγε λάθος και να βρουν τρόπο να μην επαναληφθεί. Μπορεί να έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, έστω και την τελευταία στιγμή, όμως χρειάζονται ριζικές αλλαγές στον τρόπο του προγραμματισμού. Τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω προφανώς δεν αφορούν τόσο το Καϊάφα όσο το γενικό τρόπο λειτουργίας μας. Λάθη που γίνονταν πριν έρθει ο κόουτς δεν έχουν διορθωθεί.