Home TOP NEWS Τη… βρίσκει μετά από διακοπή!

Τη… βρίσκει μετά από διακοπή!

1ag-omonoia-salamina-f (104)-Omada


Είναι αήττητη (3 νίκες, 1 ισοπαλία) με τον Καϊάφα στον πάγκο της.

Του Κώστα Καλλή / Goal News

Γίνεται λόγος ότι, η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε γάντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, βάσει του τι προηγήθηκε. Ήττα από τον Εθνικό, μουρμούρα, έντονη κριτική.

Όντως, η διακοπή έδωσε τον χρόνο, που λειτούργησε σαν γιατρικό, για να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας.

Ωστόσο, για να έχει θετική επίδραση και να επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να βαδίσει μπροστά, θα πρέπει να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και αν είναι δυνατό να πετύχει ένα σερί νικών. Πρώτο εμπόδιο σ’ αυτή την προσπάθεια της ομάδας του Καϊάφα είναι η Δόξα.

Ματς στο οποίο οι πράσινοι έχουν τον τίτλο του φαβορί, παίζουν στην έδρα τους και θεωρητικά εύκολα ή δύσκολα είναι σε θέση να πετύχουν τον στόχο τους. Βεβαίως, για να επιβεβαιώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τίτλο της, θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της, να αποφύγει τα λάθη που της στοίχισαν την απώλεια τριών βαθμών στο Δασάκι, να δείξει θέληση και πάθος για τη νίκη.

Πάντως, με τον Καϊάφα στον πάγκο της, παίρνει θετικό πρόσημο μετά από διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών υποχρεώσεων. Σε τέσσερις περιπτώσεις είναι αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και μιαν ισοπαλία. Θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο αήττητο φθάνοντας σε τέταρτη σερί νίκη, η οποία θα την σπρώξει σε ανοδική πορεία και κυρίως θα επιφέρει μεγαλύτερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

sal-omo

Η πρώτη φορά με τον Καϊάφα στον πάγκο της, που κλήθηκε να δώσει ματς μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Το «τριφύλλι» πλήρωσε την αστοχία και τα λάθη της διαιτησίας (βλέπε άδικη αποβολή του Στεπάνοφ) και έμεινε στην ισοπαλία (1-1).

doxa-omoΑκολούθησαν άλλες τρεις περιπτώσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναδεικνύεται νικήτρια. Στις 26 Οκτωβρίου 2014 κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο. Έστω και με την ψυχή στο στόμα, με τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει πέναλτι σε νεκρό χρόνο, πήρε τη νίκη (1-0). omo-aelΗ τρίτη φορά ήταν με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, στις 23 Νοεμβρίου 2014, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0. Της διακοπής είχε προηγηθεί βαριά ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (0-3) και ακολούθησε έντονη μουρμούρα και προκλήθηκε (πάλι) αναστάτωση στο σύλλογο. Η τρίτη διαδοχική επιτυχία καταγράφηκε στις 6 Απριλίου 2015, με τους erm-omoπράσινους να περνούν νικηφόρα από το «Αμμόχωστος», επικρατώντας του Ερμή (1-0).