Home TOP NEWS Του έβαλε δύσκολα ο Αντώνης

Του έβαλε δύσκολα ο Αντώνης

match-omonoia-salamina-kazamias (36)-antonis-panagi


Αν είναι ένας παίκτης που δύσκολα αλλάζει στο ποδόσφαιρο, είναι ο τερματοφύλακας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει το πιο μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, τον Κωνσταντίνο Παναγή και δείχνει κάθε διάθεση να τον εξελίξει σε ένα σπουδαίο πορτιέρο. Ήταν τόσο σπουδαίες οι εμφανίσεις του Αντώνη Γιωργαλλίδη κόντρα σε Ουαλία και Βέλγιο όμως, που δεν αποκλείεται το Σάββατο να δούμε τον Αντώνη κάτω από το τέρμα.

Ο Αντώνης είναι ο προηγούμενος μεγάλος τερματοφύλακας που ανέδειξε το ποδόσφαιρο μας. Πέρσι δεν είχε την καλύτερη χρονιά, οφείλουμε να το παραδεχθούμε, ενώ αποδέχθηκε χωρίς πρόβλημα το ρόλο του πίσω από τον Παναγή, και παράλληλα ως του άνθρωπου που θα τον βοηθήσει μέσω της εμπειρίας του, να βελτιώνει τις αδυναμίες του. Από τη στιγμή όμως που είναι σε καλή φόρμα, είναι πιθανόν να επανέλθει. Αυτές βέβαια είναι αποφάσεις Καϊάφα, ενώ αλλιώς είναι τα ματς της Εθνικής, αλλιώς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτό που χαροποιεί όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πάντως, είναι η σχέση του 33χρονου Αντώνη και του 20χρονου Κωνσταντίνου. Μιλώντας χθες στο Sport Fm ο Γιωργαλλίδης έσταξε μέλι για το Παναγή: “Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας το είδατε κι εσείς. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και σωστή ψυχολογία θα γίνει ακόμα καλύτερος. Ο υγιής συναγωνισμός πάντα βοηθάει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε δουλειά.”