Home TOP NEWS Ασίς και Μαργκάσα πραγματοποίησαν μια ευχή

Ασίς και Μαργκάσα πραγματοποίησαν μια ευχή

nunomargkdio


Πάνω από όλα είναι η ανθρωπιά! Πάνω από όλα είναι η μεγάλη καρδιά.

Ρενάτο Μαργκάσα και Νούνο Ασίς έχουν συγκινήσει με μια κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον μικρό Κωνσταντίνο, του οποίου πραγματοποιήθηκε άλλη μια ευχή. Να τους συναντήσει.

Γράφει ο Στέλιος Δημοσθένους, του Themasports, που έκανε γνωστή την ιστορία.

Τον κρατούσαν αγκαλιά, του έδιναν διαρκώς φιλιά, του έδωσαν το πιο πολύτιμο αγαθό που υπάρχει, την αγάπη. Του υποσχέθηκαν μάλιστα πως όταν γίνει καλά, θα είναι μαζί τους στο γήπεδο, ενώ δεν τον άφηναν από την αγκαλιά τους.

Μάλιστα, ο Ρενάτο Μαργκάσα με δική του πρωτοβουλία μάζεψε πάνω από 1000 ευρώ και θα τα καταθέσει αύριο. Στιγμές συγκίνησης όταν κρατούσαν οι δύο παίκτες στην αγκαλιά τους τον μικρό Κωνσταντίνο. Δύο παιχταράδες, αλλά πάνω από όλα δύο άνθρωποι, δύο άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Απλά Respect. Δεν χρειάζονται περισσότερα. Ας ευχηθούμε ο Κωνσταντίνος να γίνει καλά και να επιστρέψει στα γήπεδα σύντομα.

Πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο, ο Οικονομίδης, ο Νικόλας Γεωργίου και θα ακολουθήσουν και άλλοι από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στα μάτια του Κωνσταντίνου φάνηκε η ελπίδα! Μαργκάσα και Ασίς, αυτές οι ψυχάρες, του είπαν πόσο όμορφη είναι η ζωή, πως όλα θα πάνε καλά, φανερά συγκινημένοι και οι δύο.