Home TOP NEWS «Δεν ήμουν ο Μπεμπέ που ο κόσμος περιμένει»

«Δεν ήμουν ο Μπεμπέ που ο κόσμος περιμένει»


Έκανε την αυτοκριτική του ο Λουτσιάνο Μπεμπέ μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας στην κάμερα του Balla, δήλωσε πως η απόδοση του δεν ήταν πολύ καλή και πως δεν ήταν ο Μπεμπέ που ο κόσμος περιμένει να βλέπει. Αυτό που υποσχέθηκε όμως είναι πως θα έχει καλύτερες μέρες με το “τριφύλλι” και θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Πιο κάτω αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεμπέ στην ιστοσελίδα Balla.com.cy:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κυρίως και λόγω του αγωνιστικού χώρου. Το γρασίδι ήταν πολύ κακό και αυτό μας δυσκόλευε και εμάς περισσότερο. Ο Απόλλωνας έχει καλή ομάδα, έκανε τη ζωή μας λίγο πιο δύσκολη, αλλά είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Αν σκοράραμε με τις ευκαιρίες που είχαμε θα είχαμε τώρα ένα χαρούμενο βράδυ. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά τώρα, ειδικά και για τον κόσμο μας που έχει χάσει την εμπιστοσύνη στην ομάδα, πρέπει να δουλεύουμε για να παίρνουμε τις νίκες. Όταν έρθουν και οι νίκες, οι οπαδοί μας θα έρχονται στο γήπεδο και θα είναι και αυτοί ευχαριστημένοι μ’ εμάς».

«Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι είχαμε καλύτερη στάση. Σκοράραμε περισσότερο, δεν φοβόμασταν να έχουμε τη μπάλα, να κάνουμε πάσες και να μπαίνουμε στην περιοχή του Απόλλωνα. Ρισκάραμε και ήταν γεγονός ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο α’ ημίχρονο δεν κρατούσαμε και πολύ την μπάλα, την χάναμε συνεχώς, κάναμε λάθη, κουραστήκαμε σε κάποια φάση, τους δίναμε την μπάλα και κάναμε τη ζωή τους πιο εύκολη».

«Τεχνικά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ καλός, δεν ήμουν ο Μπεμπέ που ο κόσμος περιμένει να είμαι, αλλά προσπαθούσα στην πράξη να κάνω ότι μου είπε ο προπονητής μου. Προσπαθούσα να κλείσω τους χώρους μου, να τρέχω περισσότερο, μου έδωσε περισσότερη ελευθερία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έκανα κι’ εγώ λάθη και το ξέρω, θα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Θα έχω σίγουρα καλύτερες μέρες με την Ομόνοια. Μέχρι τώρα είχα και καλές και κακές στιγμές, αλλά είναι φυσιολογικό, είναι νέα ομάδα για μένα και θα δουλέψω σκληρά».