Home TOP NEWS Δουλειά στο γκολ

Δουλειά στο γκολ

match-omonoia-salamina-kazamias (1)-kaiafas-rousias-rushias


Πολλά και διάφορα έχει να διορθώσει ο Κώστας Καϊάφας μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού η εικόνα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ένας από τους τομείς που χρειάζεται δουλειά, είναι φυσικά το σκοράρισμα κάτι που γίνεται ξεκάθαρο από το γεγονός πως σε 6 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 8 γκολ με τα 5 να έρχονται σε ένα αγώνα!

Κίλερ τύπου Ποτέ, δεν διαθέτει το ρόστερ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχει όμως τρεις επιθετικούς, τους Ρουσιά, Σκέμπρι και Σέρινταν που προφανώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Έχει επίσης εξαιρετικούς ακραίους, αφού Χριστοφή, Μπαντιμπάγκα και Κιρμ είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί και ειδικά οι πρώτοι δυο ταχύτατοι. Ο Καϊάφας ψάχνει τους τρόπους να δημιουργούνται προϋποθέσεις και για αυτούς.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει ανατροπή των δεδομένων, επιβάλλεται να αρχίσει να σκοράρει. Κατά την άποψη μας, πέραν από τους προαναφερθέντες, ευθύνη στην αδυναμία φέρει και η γενική δυσλειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν έπαιρναν αρκετά μπάλα οι μπροστά και σίγουρα όχι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Μπόλικη δουλειά λοιπόν για το τεχνικό τημ και απαιτείται λύση.