Home TOP NEWS Κρίμα, αλλά μακάρι να υπάρξουν “επόμενα” να παίξει!

Κρίμα, αλλά μακάρι να υπάρξουν “επόμενα” να παίξει!

Christofi-Ronaldo-Ethniki (1)


Η Εθνική Κύπρου πάει την Τρίτη στον πιθανότατα πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της. Αν κερδίσει τη Βοσνία και παράλληλα το Ισραήλ δεν κερδίσει το πρώτο και πολύ δυνατό Βέλγιο, μέσα στις Βρυξέλες, θα κατακτήσει την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγάει στα μπαράζ. Η Εθνική στηρίζεται κυρίως στο σύνολο, σίγουρα όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα προτιμούσε να έχει άλλο ένα παίκτη μαζί του.

Ο λόγος για το κορυφαίο Κύπριο Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κόντρα στη Βοσνία στο πρώτο παιχνίδι, έκανε πραγματικό πάρτι, πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την Εθνική σε ένα σπουδαίο διπλό. Οι Βόσνιοι σίγουρα αισθάνονται ανακουφισμένοι που δεν θα τρέχουν το Τζίμη. Σε εκείνο το ματς σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γιωργαλλίδης που απέκρουσε πέναλτι!

Όπως και να έχει όπως προαναφέραμε αυτή η Εθνική στηρίζεται στην πίστη και το σύνολο. Μακάρι λοιπόν οι υπόλοιποι να πετύχουν το μεγάλο στόχο και ο Χριστοφή να ενισχύσει την Εθνική Κύπρου στα μπαράζ. Τα στιγμιότυπα του πρώτου ματς όταν η κερδίσαμε στη Βοσνία πιο κάτω.