Home TOP NEWS Οι επιστροφές να αλλάξουν την εικόνα

Οι επιστροφές να αλλάξουν την εικόνα

goulon-margaca-goal-batumi - kazamias


Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι δεν θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βγάζει την εικόνα που θέλουμε λόγω προσώπων. Δεν οφείλονται σε μια απουσία οι όποιες αδυναμίες έχουμε. Θεωρούμε όμως πως οι επιστροφές των Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή, είναι ικανές να βελτιώσουν την απόδοση της ομάδας μας και πιθανότατα άμεσα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον άξονα. Εδώ και πολύ καιρό, γράφουμε πως τρέχει ουσιαστικά μόνο ο Οικονομίδης, αλλά και ότι Μπεμπέ-Ασσίς, δυο παίκτες που θέλουν το παιχνίδι της ομάδας να περνά από τα πόδια τους, δυσκολεύονται να συνυπάρξουν. Πλέον ο Καϊάφας πλάι στον Οικονομίδη μπορεί να βάλει ένα εκ των Γκουλόν και Μαργκάσα. Είτε τη δύναμη, το ύψος το καλό χειρισμό της μπάλας, είτε το τρεχαντήρι και τις πολλές αναχαιτίσεις. Ο άξονας μπορεί να βρει ξανά ισορροπία και η ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα.

Όσον αφορά το Χριστοφή, τα προσόντα του γνωστά και αδιαπραγμάτευτα. Μπορεί, με τις κούρσες και τις ασσίστ του να δώσει πνοή και φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή που για την ώρα νοσεί. Μπορεί να βελτιώσει και τους υπόλοιπους, αλλά και να προσφέρει γκολ. Ας μην ξεχνάμε πως παρότι ακραίος, έχει χρονιά στο βιογραφικό του σαν πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα με διψήφιο αριθμό τερμάτων!