Home TOP NEWS Έχει ακόμα επίπεδα να ανεβεί

Έχει ακόμα επίπεδα να ανεβεί

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (136)


H 6άρα στην Πάφο είναι οπωσδήποτε καλοδεχούμενη. Κατακρίβιαν είχαμε τεράστια ανάγκη σαν οικοδόμημα το ξέσπασμα από γκολ. Σίγουρα μας ευνόησε και η συγκυρία της κόκκινης, όμως η ουσία είναι πως μετά από καιρό κατακτήσαμε μια άνετη νίκη, περάσαμε ένα εύκολο απόγευμα χωρίς αχ και βαχ.

Εκείνο που πρέπει τώρα να αντιληφθούμε, είναι πως έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε και επίπεδα να ανέβουμε. Τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Αποέλ, αποτελούν ορόσημο για τη χρονιά και δεν θα έχουν καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα. Ο πήχης ανεβαίνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται πρώτα από όλα να αποδείξει πως είναι έτοιμη να κάνει άλμα. Γιατί μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική, για να βελτιώσει την εικόνα της έκανε πολλές αλλαγές.

Τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα παιχνίδια και τα επόμενα δύο δεν αποτελούν εξαίρεση. Το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα τους, ανεξάρτητα από το αν ο Κώστας Καϊάφας επιστρατεύσει μπόλικη τακτική για να κατακτήσει νίκες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τους τρόπους να κερδίσει, παράλληλα όμως να αντιληφθεί πως τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και η ανοδική πορεία πρέπει να παραμείνει σταθερή.