Home TOP NEWS Match Report: Πρώτα δεν ήθελε, μετά δεν την ήθελε

Match Report: Πρώτα δεν ήθελε, μετά δεν την ήθελε

match report


Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας που έπρεπε να κερδηθεί όμως δεν κερδήθηκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ίσως να ήταν το χειρότερο 45λεπτο από πλευράς ποιότητας που είδαμε φέτος σε ματς μας. Παρά τις καλές εντυπώσεις που άφησε σε κάποια διαστήματα του δευτέρου ημιχρόνου ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν κατάφερε να σκοράρει όταν ήταν καλύτερη και πέταξε μαζί με τις ευκαιρίες άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από το παιχνίδι η ομάδα μας βάση ευκαιριών και για να είμαστε ειλικρινής το άξιζε. Η εικoνα όμως για μεγάλα διαστήματα και η  βαθμολογική συγκομιδή προβληματίζουν.

Η είσοδος των οργανωμένων

Α’ ημίχρονο

Τα πρώτα 20 λεπτά άνηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί το πρώτο σουτ στον αγώνα να το είχε ο Απόλλωνας στο 1ο λεπτό όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 5’ με όμορφη μπαλιά του Χαφέζ προς τον Ασίς, ο οποίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 6ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε από αριστερά στην περιοχή με την μπαλιά του Μπατιμπαγκά προς τον Σιέρινταν να αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 8 καθαρή προϋπόθεση της ομάδας μας σταματάει λανθασμένα για οφσάιντ. Νέα ευκαιρία είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 10 με μακρινό σουτ του Κίλιαν πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι ο Απόλλωνας και κέρδισε κάποιες στημένες μπαλιές. Στο 23 η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Κιρμ να αντικαθιστά τον Μπατιμπαγκά που έφυγε τραυματίας. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο το παιχνίδι λίγο έλειψε να ξεφύγει με σκληρά μαρκαρίσματα. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Δημητρίου κιτρινίζοντας Ρουνιέ, Οικονομίδη από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ με σχετική ευκολία και Μέζγκα από Απόλλωνα που ανέκοψε ξεκάθαρη ευκαιρία για αντεπίθεση. Χαρίστηκε με προκλητικό τρόπο στον Πέδρο που κλάδεψε τον Ασίς ενώ εκνεύρισε γενικά τον κόσμο με κάποιες αποφάσεις. Μετά το καλό ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνέχεια ήταν κακή και σπατάλησε ένα ημίχρονο. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στα τελευταία στάδια του α’ ημιχρόνου χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα.

Β’ ημίχρονο

Με πολλή διάθεση μπήκε και στο β΄ μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 47 ο Κιρμ ανάγκασε τον Βάλε στην απόκρουση του αγώνα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ρουνιέ έκανε το σουτ, κτύπησε στο Σκέμπρι και κατέληξε στα δίκτυα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ο Μαλτέζος δεν καλυπτόταν. Η υπεροχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο β’ μέρος ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να περιοριστούν στις αντεπιθέσεις. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με το Κιρμ από μπαλιά του Σιέρινταν στο 69 να πιάνει την κεφαλιά όμως να περνάει ψηλά πάνω από την εστία του Βάλε. Στο 71 νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Σιέρινταν να προλαβαίνει την έξοδο του Βάλε όμως να μην έχει καλό οπτικό πεδίο για το γκολ. Στο 73 η τεράστια ευκαιρία ξανά για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Άντραζ Κιρμ να κεντάει την άμυνα του αντιπάλου, να συνεργάζεται υπέροχα με τον Σκέμπρι όμως στη προσπάθεια του να σιγουρέψει το γκολ για τον Σιέρινταν απόκρουσε ο Βάλε. Στο 79 η μεγαλύτερη φάση για τον Απόλλωνα στην κόντρα, ο Παναγή έσωσε το τετ-α-τετ. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνολικά σε όλο το παιχνίδι ήταν καλύτερη του Απόλλωνα, ήταν η ομάδα που άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι και αδικείται από το τελικό 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και παρά το καλό ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένη, ενώ στην επανάληψη πολύ καλύτερη, μπήκε δυνατά και άξιζε περισσότερα απότο παιχνίδι. Με εξαίρεση τα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους και κάποιες αντεπιθέσεις του Απόλλωνα στο β’ μέρος είχε τον πλήρη έλεγχο, όμως σκόρπισε ξανά την απογοήτευση στον κόσμο με τις νέες απώλειες. Οι χαμένοι βαθμοί θα βάλουν φυσιολογικά έξτρα πίεση στην ομάδα την οποία πίεση θα μπορούσε να αποφύγει σήμερα με μία νίκη.

Οι φωτογραφίες της αναμέτρησης