Home TOP NEWS “Να νιώθετε περήφανοι που εκπροσωπείτε αυτό το σωματείο”

“Να νιώθετε περήφανοι που εκπροσωπείτε αυτό το σωματείο”

DSC_0360


Λόγια που συγκινούν, λόγια που βγαίνουν μέσα από τη καρδιά ενός αγνού ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. “Να νιώθετε περήφανοι που εκπροσωπείτε αυτό το σωματείο” είπε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, o οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τιμήθηκε από τη U17 του σωματείου μας. Ένας άνθρωπος που νιώθει περήφανος που είναι οπαδός της και την ακολουθεί παντού.

Τα καταστροφικά λάθη των διοικήσεων που μας έφεραν ως εδώ, έχουν κάνει πράγματα δύσκολα, για όλους εμάς. Ας μην κρυβόμαστε δεν είναι ωραίο να βλέπουμε τον αιώνιο να κάνει βήματα μπροστά και μεις να παραμένουμε στάσιμοι. Η περηφάνια που είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν μικραίνει όμως. Μπορεί να μην έχουμε επιτυχίες αυτή την εποχή, ξέρουμε όμως ποια ιδέα εκπροσωπούμε.

Το σημαντικό πάντως, είναι να κτίσουμε σε αυτή την περηφάνια και να μην μείνουμε με την ιστορία. Όπως είπε και ο Κλοπ, η ιστορία είναι ωραία για να την θυμάσαι, εμείς είναι που πρέπει να γράψουμε νέα. Για να το καταφέρουμε, πρέπει και η διοίκηση να πάρει τα μηνύματα των καιρών μας και να σπρώξει στον εκσυγχρονισμό του σωματείου.

Θα μας πείτε ίσως να είναι λίγο άκαιρο το άρθρο με υποδείξεις μια μέρα πριν από ντέρμπι, η ατάκα όμως του Κωνσταντίνου μας θύμισε πόσο περήφανοι νιώθουμε για την ιδέα που εκπροσωπούμε, μας θύμισε όμως και ότι ο σύλλογος εξακολουθεί να αρνείται να κάνει όλα αυτά που πρέπει για να νιώσουμε ξανά περήφανοι και για τις επιτυχίες μας.