Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοβαρά, αλλά όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Σοβαρά, αλλά όσο πιο ανώδυνα γίνεται

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (234)


Την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 17:00 (live omonoianews.com) για το θεσμό του κυπέλλου. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ, δεν υπάρχει επαναληπτικός, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται από σήμερα να κάνει το καθήκον της και αν βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Αποτελεί βέβαια, το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Η κίνηση του Κώστα Καϊάφα να αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής έτσι ώστε να πάρουν ανάσες, φανερώνει και τη προσέγγιση του στο ματς. Με όλο το σεβασμό στη συμπαθέστατη προσφυγική ομάδα άλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ της και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι χαώδης. Στόχος λοιπόν της ομάδας μας, είναι να πάρει μια καθαρή νίκη, χωρίς να χρειαστεί να σκορσάρει ποδοσφαιριστές που παίρνουν πολύ χρόνο μιας και έρχονται ντέρμπι.

Κανένας αγώνας πάντως δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιμετωπίσει με τη σοβαρότητα που της αναλογεί την ΠΑΕΕΚ. Να μπει κατά προτίμηση δυνατά, να σκοτώσει το παιχνίδι και να κάνει συντήρηση. Περιττό να πούμε πως οτιδήποτε άλλο από τη πρόκριση δεν είναι αποδεκτό.