Home TOP NEWS Αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο ο Παύλος Κίναν

Αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο ο Παύλος Κίναν

ag2-ethnikos-omonoia-b (14)


Δεν θα συνεχίσει στο προπονητικό επιτελείο ο Παύλος Κίναν. Ο γυμναστής της ομάδας αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει, όμως έκανε δεύτερες σκέψεις και ενημέρωση πως επιθυμεί να αποχωρίσει. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποχώρηση του:

Μετά την αλλαγή που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, συμφωνήθηκε από κοινού με τον νέο προπονητή της ομάδα μας, κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως διατηρηθούν στο προπονητικό επιτελείο οι Άκης Ιωακείμ, Παύλος Κίναν και Χριστόφορος Λοΐζου, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς και το αποδέχτηκαν.

Ακολούθως, διευθετήθηκε και συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Σωματείου μας, κ. Δώρο Σεραφείμ, στον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Άγη Ιακωβίδη, στον Άκη Ιωακείμ και στον Παύλο Κίναν, κατά την οποία τους εκφράστηκε ξανά η επιθυμία του Σωματείου μας όπως συνεχίσουν στο πόστο τους, πρόταση την οποία και οι δύο επιβεβαίωσαν ότι αποδέχονται.

Ωστόσο, ο Παύλος Κίναν φαίνεται πως έκανε δεύτερες σκέψεις και το βράδυ της Παρασκευής ενημέρωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μεταπεισθεί και να παραμείνει στην προπονητική μας ομάδα, τελικά η απόφασή του για να αποχωρήσει δεν άλλαξε.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί τον Παύλο Κίναν για την προσφορά του και τον επαγγελματισμό που επέδειξε και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.