Home TOP NEWS Αρχίζει η μελέτη για το Βλάνταν

Αρχίζει η μελέτη για το Βλάνταν

CRVENA ZVEZDA-CUKARICKI-SUPER LEAGUE 2015-2016


Μπόλικη μελέτη περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και να γνωρίσει όσο περισσότερο μπορεί το ρόστερ του, αλλά και τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος μας. Προς τούτη τη κατεύθυνση, θα περάσει μαζί με το τεχνικό τημ αρκετές ώρες κολλημένος στη τηλεόραση, παρακολουθώντας αγώνες.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ζήσει και δουλέψει για αρκετά χρόνια, έτσι όπως είπε και ο ίδιος “ξέρω ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και τι να περιμένω”. Κάθε πρωτάθλημα όμως έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες που αν δεν ζήσεις δύσκολα μπορείς να αντιληφθείς. Αυτά ακριβώς τα κενά είναι που θέλει να καλύψει, για να μπει στη μάχη όσο γίνεται πιο προετοιμασμένος. Σχετικά με το θέμα χθες ο προπονητής μας είπε τα εξής:

“Έχω παίξει 11 χρόνια στην Ελλάδα και λόγω της εκεί παρουσίας μου ξέρω πολλά. Έχω έρθει επίσης 3 συνεχόμενα καλοκαίρια με την ομάδα μου προετοιμασία στην Αγία Νάπα. Παρακολουθώ έτσι κι αλλιώς κυπριακό ποδόσφαιρο, ξέρω πως έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα με φανταστικούς οπαδούς. Αυτή τη στιγμή δεν πάει καλά, αλλά αν πήγαινε δεν θα μου έδιναν τη δυνατότητα να έρθω. Πρέπει να μάθω κι άλλα, έχω χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο να γνωρίσω το ρόστερ και το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους παίκτες και το επιτελείο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα δω πολλά παιχνίδια για να έχω ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου.”