Home TOP NEWS Ας κάνουμε πρώτα τα απλά

Ας κάνουμε πρώτα τα απλά

kazamias-omonoia-apoel-2-2 (14)


Από την πρώτη στιγμή που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ που βρίσκεται στο -10 προλαβαίνει να κτυπήσει πρωτάθλημα. Παρόμοια ερώτηση δέχθηκαν και οι Ρουσιάς-Μπεμπέ σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους. Και οι 3 άντρες, έδειξαν να πιστεύουν στις δυνάμεις της ομάδας. Εμείς λέμε για την ώρα ας κάνουμε τα απλά και βλέπουμε.

Μην μας παρεξηγείτε κι εμείς θέλουμε πρωτάθλημα και θεωρούμε πως πάντα πρέπει να είναι ο στόχος. Μας χαροποίησε επίσης που οι δημοσιογράφοι ρώτησαν ευθέως παίκτες και προπονητή, γιατί έτσι τους ανεβάζουν το πήχη. Θεωρούμε όμως πως πρέπει να το πάμε βήμα βήμα. Να εκμεταλλευτούμε πρώτα τα 2 βατά παιχνίδια μες το Νοέμβριο κόντρα σε Άρη και Παραλίμνι. Να πάρουμε τα τρίποντα και μετά να κοιτάξουμε τα επόμενα.

Γενικότερα πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τέτοιο υλικό, που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Κατακρίβιαν από αυτήν εξαρτώνται τα αποτελέσματα. Αφού κολλήσει 2-3 συνεχόμενες νίκες, θα κερδίσει και το δικαίωμα να ονειρευτεί τα ψηλότερα. Μέχρι τότε να δουλέψουν όλοι σκληρά και να αποφύγουν τα μεγάλα λόγια.