Home TOP NEWS Ας τον χαρούμε όσο είναι ακόμα εδώ

Ας τον χαρούμε όσο είναι ακόμα εδώ

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (135)


Σε ένα ακόμα φανταστικό άρθρο, η ιστοσελίδα El Sobrero, μιλάει για το πόσο άλλαξε το ποδόσφαιρο και τα τελευταία μεγάλα δεκάρια. Μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα παίκτες με εκείνα τα χαρακτηριστικά, τόσο στο να προσαρμοστούν στα δεδομένα που απαιτούν μπόλικο τρέξιμο και τακτική, αλλά και στο γεγονός πως δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Εμείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό. Ένα δεκάρι εκείνης της κοπής, ο Νούνο Ασσίς, όχι μόνο παίζει στην ομάδα μας, αλλά διαπρέπει. Είναι ο δικός μας μικρός μάγος και πραγματικά αποτελεί μεγάλο έγκλημα που το όνομα του δε θα γραφτεί στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου με περισσότερους τίτλους στο πλευρό του. Η αυθεντία του αναγνωρίζεται από όλους, η ομάδα του δεν κατακτά τους τίτλους που θα έπρεπε.

Φέτος ο Νούνο δεν έχει βρει ακόμα τον περσινό του τρελό ρυθμό. Κάποιες στιγμές απόλυτης ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας όμως, μας θυμίζουν πως πρέπει να χαιρόμαστε όσα μας χαρίζει όσο είναι ακόμα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ίδιος τονίζει πως νιώθει δυνατός, ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος και ο δικός μας μάγος πατάει ήδη τα 38. Το τέλος είτε φέτος, είτε του χρόνου θα είναι αναπόφευκτο. Ας ελπίσουμε πως μέχρι τότε θα μας χαρίσει κι άλλες αναμνήσεις για να λέμε στους νεαρότερους.