Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι νίκες σας δίνουν χαρά σε πολύ κόσμο”

“Οι νίκες σας δίνουν χαρά σε πολύ κόσμο”

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (19)


Στα πλαίσια της βράβευσης του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το πρώην μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, που είναι πλέον ενεργός στα της ακαδημίας Κώστας Βασιλείου, είπε απευθυνόμενος στους νεαρούς της U17: “Σαν το Κωνσταντίνο υπάρχουν αρκετοί που θα τα έδιναν όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι νίκες σας δίνουν χαρά σε πολύ κόσμο.”

Ακριβώς το πιο πάνω θέλουμε να αρχίσει να γίνεται πράξη και από την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που να αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει για το κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ και να αρχίσουν να τη μεγαλώνουν ξανά. Θέλουμε να δούμε το τεχνικό τημ, παρά τη πίεση που δέχεται, να καταλαβαίνει πως ο κόσμος είναι στα όρια του αλλά είναι εκεί και στηρίζει. Θέλουμε να δούμε τη διοίκηση να αφουγκράζεται τις επιθυμίες του και να καταλάβει πως ήδη έχει πληγωθεί πάρα πολύ.

Θέλουμε στο τέλος της ημέρας, να μπουν οι εγωισμοί όλων στην άκρη και αρχίζοντας από σήμερα, να θυμηθούμε γιατί δημιουργήθηκε και γιατί εξακολουθεί να υπάρχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για αυτό το κόσμο, δημιουργήθηκε το 1948, χάρη σε αυτό το κόσμο διατηρήθηκε προ 3ετίας εν ζωή, για αυτό το κόσμο πρέπει να μεγαλουργήσει ξανά. Ξεκινήστε σήμερα, κερδίστε την ΑΕΚ και από εβδομάδας, δώστε του μια νίκη ψυχολογίας που τόσο έχει ανάγκη.