Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πηγή της Fanatik και ο Milojević

Η πηγή της Fanatik και ο Milojević

Edward-Iordanescu


Άλλο ένα όνομα που ίσως βρίσκεται στους υποψήφιους για τον πράσινο πάγκο. Σύμφωνα με την ρουμάνικη “Fanatik”, οι πράσινοι έχουν στη λίστα τους τον Edi Iordanescu, τεχνικό της Παντούρι.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, πηγή τους είπε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί του. Χαρακτηριστικά, άτομο που προτίμησε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του, δήλωσε ότι “Οι Κύπριοι του προσφέρουν €200.000 το χρόνο. Τον κάλεσαν να συζητήσουν από κοντά τις λεπτομέρειες του συμβολαίου”.

Συνέχισε δηλώνοντας για το συμβόλαιο που έχει ήδη με την Παντούρι, ότι, ο Iordanescu πρέπει να πληρώσει €50.000 για να μείνει ελεύθερος. Αν συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ λέει η πηγή, θα τα πληρώσει.

Τελειώνει, δηλώνοντας πως ο Edi Iordanescu πρέπει να ζυγίσει καλά τα δεδομένα που έχει μπροστά του καθώς η Παντούρι κάνει καλή πορεία και θα κερδίσει εισιτήριο για την Ευρώπη.

Vladan-Milojevic2

Κι άλλα ονόματα
Πάντως ο Edi Iordanescu δεν είναι το μοναδικό όνομα που γράφτηκε σήμερα στα ΜΜΕ. Υπάρχουν δημοσιεύματα και για τον Αυστριακό, Peter Pacult, πρώην τεχνικό της Ραπίντ Βιέννης ενώ το ΡΙΚ ανέφερε στο Αθλητικό Δελτίο πως υποψήφιος είναι και ο Σέρβος τεχνικός της Τσουκαρίκι, Vladan Milojević.