Home TOP NEWS Υποχρεωμένη να βελτιώνεται κερδίζοντας

Υποχρεωμένη να βελτιώνεται κερδίζοντας

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


Την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ακολούθησε αλλαγή κλίματος στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι φυσιολογικό όταν αλλάζει μια ομάδα προπονητή η ψυχολογία να βελτιώνεται και να υπάρχουν προσδοκίες. Ειδικά όταν οι συστάσεις που συνοδεύουν το καινούριο κόουτς μιλάνε για ένα άνθρωπο που έχει μπόλικη όρεξη για δουλειά.

Η διαφορά στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρότι οι οδηγίες άλλαξαν, δεν ήταν σημαντική. Η ομάδα μας είχε καλά διαστήματα, είχε όμως και μέτρια με αποτέλεσμα ορισμένοι φίλοι να τονίζουν πως δεν είδαν αυτά που ήθελαν. Εμείς θεωρούμε πως σε 7 μέρες δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά και ένας προπονητής πρέπει να κρίνεται σε βάθος χρόνου. Ο Βλάνταν έχει διάθεση να διορθώσει τα λάθη και να αποδόσει καλύτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι όμως αστείο να θεωρούμε πως θα λύσει σε μερικές μόνο προπονήσεις όλα τα προβλήματα. Εκεί που μπορεί να γίνει κριτική, είναι στη διάθεση συγκεκριμένων παικτών.

Έχοντας πει τα πιο πάνω πάντως, πρέπει και να τονίσουμε πως περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, πρέπει να βελτιώνεται ενώ κερδίζει. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που προσφέρεται και το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς οφείλει να το εκμεταλλευτεί.