Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και κάπως έτσι η απόσταση μικραίνει

Και κάπως έτσι η απόσταση μικραίνει

ag11-aris-omonoia-b (2)


Λέμε και γράφουμε συνεχώς, πως ευκαιρίες να μειώσουμε την απόσταση από εκείνους που κυνηγάμε θα έχουμε αρκετές. Η ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, μας δίνει την ευκαιρία σήμερα να φτάσουμε τη 2η θέση στους 5 βαθμούς και την 4η που είναι ο Απόλλωνας στον 1! Θα προτιμούσαμε να μας κυνηγάνε εκείνοι, παλεύουμε όμως με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας.

Η χρονική συγκυρία είναι τέτοια μάλιστα, που Ανόρθωση και Αποέλ παίζουν μετά από εμάς. Η απόσταση και από εκείνους λοιπόν, αν κερδίσουμε σήμερα το Παραλίμνι θα μειωθεί. Προσωρινά ή μόνιμα, θα μάθουμε πιο μετά, το θέμα είναι να αρχίσουν να μας νιώθουν, να αρχίσουν να μας φοβούνται γιατί μέχρι τώρα δεν τους δώσαμε λόγους.

Για να γίνουν όλα όσα προαναφέραμε βέβαια, το πιο σημαντικό είναι η δική μας συνέπεια. Στη θέση που βάλαμε τον εαυτό μας, τα λάθη δεν επιτρέπονται. Στο σημερινό παιχνίδι, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης, είναι μη αποδεκτό. Και αυτό ισχύει και για το επόμενο και το μεθεπόμενο και πάει λέγοντας. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να μπει για τα καλά στη κούρσα του πρωταθλήματος και να ανησυχήσει τους αντιπάλους της, πρέπει πρώτα από όλα η ίδια να είναι σωστή και να κερδίζει τους αγώνες της.