Home TOP NEWS Μαγικό ραβδί δεν έχει κανείς

Μαγικό ραβδί δεν έχει κανείς

proti-milojevic (10) (Custom)


Και επίσημα εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σέρβος τεχνικός έβαλε χθες φόρμες και ποδοσφαιρικά παπούτσια και προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα του. Παράλληλα τα “είπε” ποδοσφαιρικά και με όλο του το τεχνικό τημ. Οι επόμενες μέρες θα αξιοποιηθούν από τους καινούριους για να μάθουν τους παλιούς και να βρουν το κατάλληλο τρόπο δουλειάς για να είναι αποδοτικοί.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι πάντως είναι πως μαγικά ραβδάκια δεν κρατάει κανείς. Ναι ο Σέρβος φωτογραφίζεται ως εργασιομανής και παθιασμένος με αυτό που κάνει. Ο χρόνος όμως που θα χρειαστεί για να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία και το πάθος του, δεν μπορεί εύκολα να προσδιοριστεί ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μπήκαμε στη χρονιά. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι άμεσα, σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να είμαστε και εμείς προετοιμασμένοι.

Καμιά αλλαγή δεν είναι εύκολη, σπάνια αυτές είναι ομαλές. Στον ψυχολογικό τομέα πιθανότατα θα δούμε γρήγορα τα σημάδια του ερχομού του νέου κόουτς. Ποδοσφαιρικά, θα δούμε στην πράξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει νέο αφεντικό και πρέπει όλοι να το κρίνουμε σε βάθος χρόνου, όχι να του φορτώσουμε όλα τα προβλήματα μας, αγωνιστικά και μη.