Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Match Report: Με διπλό στην εποχή Μιλόγεβιτς

Match Report: Με διπλό στην εποχή Μιλόγεβιτς


Με το δεξί μπήκε στην εποχή Μιλόγεβιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με σκόρερ τον Σέρινταν από τη βούλα του πέναλτι, η ομάδα μας πήρε δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 0-1, κόντρα σε ένα μαχητικό Άρη, που απείλησε πάντως ελάχιστα.

A’ ημίχρονο

Όπως αναμενόταν με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Μιλόγεβιτς. Στο 5′ ο Ρόμαρικ έκανε δυνατό σουτ και η μπάλα φάνηκε να κτυπάει σε χέρι αμυντικού του Άρη. Ο ρεφ σε μια δύσκολη φάση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, θα μπορούσε όμως να υποδείξει την εσχάτη των ποινών. Στο 8′ ένα γυριστό του Μαραγκουδάκη πέρασε άουτ. Στο πεντάλεπτο 20-25 είχαμε δυο δοκάρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτα ο Χριστοφή με σουτ από κοντά σημάδεψε το αριστερό κάθετο και στο 24′ ο Ρούνιε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να κτυπήσει στο δεξί. Στο 33′ λόγω τραυματισμού του Ρούνιε, στον αγώνα πέρασε ο Σέρινταν αντί του Κροάτη μια κίνηση που έφερε ανακατατάξεις στην εντεκάδα. 7 λεπτά μετά, ο Χριστοφή δεν μπόρεσε να πιάσει σουτ από καλή θέση. Το σκορ άνοιξε στο 42′. Ο Χάφεζ έκανε διείσδυση, ο Παναγή έπεσε επικίνδυνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αιγύπτιος για να ξεγελάσει το διαιτητή, που έδειξε πέναλτι. Εκτελεστής ο Σέρινταν και 0-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Δίκαιο προβάδισμα, πήρε λάθος πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού εκείνο στο 5ο λεπτό που θα μπορούσε δεν δόθηκε και δόθηκε εκείνο που δεν ήταν στο 42′.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 52′. Ο Σέρινταν μπήκε στη περιοχή φάτσα με το Νουρεντινόσκι και ενώ είχε επιλογές προτίμησε να πάρει πάνω του τη φάση. Δεν δικαιώθηκε, αφού ο Σκοπιανός το νίκησε. Στο επόμενο λεπτό, ο Οικονομίδης απείλησε με μακρινό σουτ, όμως ο Νουρεντινόσκι ήταν ξανά έτοιμος και απέκρουσε ασταθώς. Στην επαναφορά ο Σκέμπρι έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 60′ ο Κιρμ έβγαλε φανταστική κάθετη στο Σκέμπρι, ο Μαλτέζος έφυγε μόνος με το Νουρεντινόσκι, πήγε όμως πλάγια και δεν σκότωσε το παιχνίδι. Δυο λεπτά μετά, νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Κιρμ πέρασε δυο αμυντικούς, έδωσε στο Χριστοφή που από το πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Η πρώτη μεγάλη φάση για τον Άρη ήρθε στο 72′. Φάουλ του Αουρέλιο, κεφαλιά ψαράκι του Πούλπο στο δοκάρι. Στο 82′ ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπαντιμπάγκα έβγαλε μόνο το Σκέμπρι, ο Ευσταθίου όμως τον πίεσε όσο έπρεπε για να μην σκοράρει. Στο 90+3′ ο Νουρεντινόσκι έκανε άλλη μια απόκρουση σε σουτ του Σέρινταν.

Συμπερασματικά

Είχε τα καλά και τα μέτρια της διαστήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημαντικό είναι πως κέρδισε, μείωσε την απόσταση από τη κορυφή και αγόρασε χρόνο για δουλειά και βελτίωση.