Home TOP NEWS Να τους παρασύρει με το πάθος του

Να τους παρασύρει με το πάθος του

kazamias-omonoia-apoel-2-2 (11)


Στο τελευταίο παιχνίδι με το Αποέλ, η διάθεση των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν σαφώς αλλαγμένη προς το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν περισσότερο πάθος, περισσότερα τρεξίματα, έδειξαν να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Δεν τα κατάφεραν, αλλά κρατάμε την αλλαγή.

Από το Αποέλ και μετά, το καθεστώς στο Ηλίας Πούλλος έχει αλλάξει. Αφεντικό στο Γέρι πλέον είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ένας άνθρωπος που φωτογραφίζεται ως φιλόδοξος και παθιασμένος με αυτό που κάνει. Είναι αποφασισμένος να πετύχει και πραγματικά του το ευχόμαστε. Για να το καταφέρει όμως, μιας και ο ίδιος δεν παίζει μπάλα, πρέπει να παρασύρει μαζί του, τους ποδοσφαιριστές που είναι στο γήπεδο.

Εδώ και καιρό φαινόταν πως οι παίκτες χρειάζονταν κάποιον να τους εμπνεύσει, κάτι που ο Καϊάφας πέτυχε πέρσι. Αυτός ο κάποιος είναι πλέον ο Μιλόγεβιτς. Που πρέπει με το πάθος του, την διάθεση για δουλειά, τη πίστη και την αυτοπεποίθηση του να αποτελεί κάθε μέρα στις προπονήσεις και ιδιαίτερα στα ματς, το παράδειγμα προς μίμηση. Αυτόν στον οποίο θα στρέφονται οι παίκτες όταν μένουν από δυνάμεις. Στη Τσουκαρίτσκι το είχε πετύχει, το ίδιο πρέπει και τώρα.