Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη πίστης και αυτοπεποίθησης

Νίκη πίστης και αυτοπεποίθησης

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (136)


Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αυτά που έπρεπε. Διπλό με τον Ερμή, ευρεία νίκη με τη Πάφο, πρόκριση με την ΠΑΕΕΚ, πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Αυτά όμως, όσο καλοδεχούμενα κι αν είναι, δεν είναι ικανά να διαγράψουν τις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ούτε να κτίσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται να έχει ομάδα που στοχεύει ψηλά.

Θα γίνει πάντως ένα βήμα προς εκείνη τη κατεύθυνση, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε αυτά είναι που ενισχύεις την πίστη των οπαδών σου, σε αυτά είναι που χτίζεις το μέγεθος σου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη μια μεγάλη νίκη, που θα πείσει τους πάντες, ακόμα και τον εαυτό της, πως παρά τα όποια προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, είναι μεγάλη, είναι φόβητρο. Από τη δική της ετοιμότητα να κάνει τη θεωρία πράξη, θα κριθεί η χρονιά.

Ώρα για ντέρμπι. Τόσο καιρό προσπαθούμε λέμε πως δεν πρέπει να μπαίνει πίεση στην ομάδα. Πίεση βάζει πλέον η βαθμολογική πραγματικότητα και όλοι όσοι αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα καλούνται να τη διαχειριστούν και να γιγαντωθούν μέσω αυτής. Είτε παίζουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και παίρνουμε τα δυο επόμενα ντέρμπι, είτε για άλλη μια χρονιά “στοχεύουμε για το καλύτερο από όποιους στόχους μας έμειναν”.