Home TOP NEWS Όλα τα νέα από το πράσινο στρατόπεδο

Όλα τα νέα από το πράσινο στρατόπεδο


Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στο νέο προπονητή, που συνάντησε τους νέους ποδοσφαιριστές του, ενώ άρχισε δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Άρη παρακολουθώντας βίντεο με όλους τους αγώνες της ομάδας μας φέτος, όπως και του επόμενου αντίπαλου.

Η ενημέρωση για τους Μπαντιμπάνγκα και Χριστοφή, που μάλλον θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα στη Λεμεσό. Μίλησε ακόμη για την αποχώρηση του γυμναστή της ομάδας, Παύλου Κίναν, όπως και τα δεδομένα με τον Χάφεζ, μετά την κλήση του στην Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου.

Επιγραμματικά τα όσα είπε:

-Το Σάββατο ο νέος προπονητής γνώρισε τους ποδοσφαιριστές. Τους είπε τη φιλοσοφία του και τι ζητά από αυτούς.

-Μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν σε βίντεο τα φετινά παιχνίδια, ενώ ξεκίνησε το σκάουτινγκ για τον Άρη.

-Ο Παύλος Κίναν αν και αρχικά συμφώνησε να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο, τελικά ενημέρωσε την ομάδα πως επιθυμεί να αποχωρίσει.

-Ο Ζίγκι προπονείται κανονικά, είναι πολύ καλύτερα και θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τον Άρη. Ο Χριστοφή νιώθει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Την επόμενη εβδομάδα ο Τζίμης θα μεταβεί στο Μόναχο όπου θα ακολουθήσει θεραπεία για να ξεπεράσει πρόβλημα που έχει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Χάφεζ επιστρέφει την Πέμπτη το βράδυ και η απόφαση εάν θα δοθεί άδεια στον παίκτη να συμμετέχει στους αγώνες με την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου θα ληφθεί μετά από συνεννόηση από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.