Home TOP NEWS “Όπως είπαμε στη προπόνηση”

“Όπως είπαμε στη προπόνηση”

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Hafez (39)


Μπορεί να μην άλλαξε σύστημα, αφού διατήρησε το 4-2-3-1, όμως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε πολύ διαφορετικές οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του από τον προκάτοχο του. Οδηγίες που αφορούσαν τόσο την ατομική, όσο και την συμπεριφορά τους σαν σύνολο. Στη νέα τακτική, στάθηκε και ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα που αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής ζητάει συνεχή πίεση και γρήγορη ανάκτηση της μπάλας όταν αυτή χάνετε.

Ο Μιλόγεβιτς ήταν συνεχώς στη γραμμή και έδινε οδηγίες στους παίκτες, ενώ συχνά πυκνά προσπαθούσε να τους απομονώσει για να τους μιλήσει πιο ήρεμα και ατομικά. Όπως είπε μάλιστα ο Άρης Κυριάκου της Cytavision επανέλαβε αρκετές φορές την έκφραση “όπως είπαμε στην προπόνηση”, για να κρατάει όλη την ομάδα στη πρίζα και συγκεντρωμένη στις οδηγίες.

Θα χρειαστεί προφανώς χρόνος πάντως, για να αφομοιώσει η ομάδα τη τακτική και τα θέλω του Σέρβου τεχνικού. Με διαφορετική τακτική έχει φτιαχτεί η ομάδα, με άλλο προπονητή έκανε προετοιμασία και έπαιξε τόσα παιχνίδια. Ο Μπαντιμπάγκα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια και από τα πόδια των παικτών μας εξαρτάται. Αρκεί να αντιληφθούν πως τους περιμένει πολλή δουλειά και ότι παράλληλα με τη βελτίωση, πρέπει να έρχονται και τα αποτελέσματα.