Home TOP NEWS Παναγή, Φιλιώτης, Κατελάρης και Σοφοκλέους στην Εθνική Ελπίδων

Παναγή, Φιλιώτης, Κατελάρης και Σοφοκλέους στην Εθνική Ελπίδων

Aca-U21-paeek (26)


Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων ενόψει των αγώνων κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Τουρκίας και της Λευκορωσίας. Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Φάνος Κατελάρης και Ανδρέας Σοφοκλέους είναι οι τέσσερις πράσινοι που βρίσκονται ανάμεσα στους 22 που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα αρχίσει τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Ελπίδων ενόψει των νέων υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Η Εθνική μας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» την Τουρκία και στις 17 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκορωσία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τεχνικής ηγεσίας ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Τουρκίας θα αρχίσει στις 9 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί την επόμενη στο Μενεού με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Εκτός πλάνων βρίσκεται ήδη ο άτυχος Νικόλας Ιωάννου, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, συμπεριλήφθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών. Λόγω και του γεγονότος ότι δεν διευθετήθηκε φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών, Μακρής, Παναγή και Κάστανος θα ενισχύσουν την Εθνική Ελπίδων.

Ο αγώνας με την Τουρκία όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 14:30 με ελεύθερη είσοδο. Θα ακολουθήσει στις 17 Νοεμβρίου ο εκτός έδρας αγώνας με τη Λευκορωσία και τα αποτελέσματα από τους δύο αγώνες θα καθορίσουν πολλά για την πορεία της ομάδας μας στον όγδοο όμιλο.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου χωρίς την παρουσία των ποδοσφαιριστών που την ίδια ημέρα θα έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.