Home TOP NEWS Πανηγύρισαν νίκες οι δανεικοί

Πανηγύρισαν νίκες οι δανεικοί

konomis-aradippou


Χρόνο συμμετοχής πήραν οι πέντε από τους εφτά δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Βασικοί ξεκίνησαν τέσσερις από αυτούς, με τους δύο να αγωνίζονται σε ολόκληρο το 90λεπτο. Έξι από αυτούς πανηγύρισαν νίκες με τις ομάδες τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην αρχική ενδεκάδα της πρωτοπόρου της Γ’ Κατηγορίας, ΜΕΑΠ, ήταν οι Γιώργος Ιβανόφ και Απόλλωνας Βασιλείου. Στον εκτός έδρας αγώνα με την Ολυμπιάς Λυμπιών, οι δύο πράσινοι βοήθησαν την ομάδα του Πέρα Χωρίου να πάρει τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας με 1-0. Ο Απόλλωνας πέρασε εκτός στο 54ο λεπτό και ο Ιβανόφ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Moulazimis-pagko

Στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Μουλαζίμης, βλέποντας τον Ερμή να παραχωρεί λευκή ισοπαλία κόντρα στην Αγία Νάπα. Μετά από αρκετές αγωνιστικές που ήταν βασικός, αυτή την εβδομάδα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Μετά από την 1η αγωνιστική, όταν και αγωνίστηκε, ο Κωνσταντίνος Λούβαρης παραμένει χωρίς χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Βασικός στη νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ήταν και πάλι ο Παντελής Κονομής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστές έπαιξε σε ολόκληρη το 90λεπτο, κρατώντας μαζί με τους συμπαίκτες του το μηδέν παθητικό στην άμυνα.

Νέα νίκη για την ΠΑΕΕΚ, που ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, νικώντας το ΘΟΪ με 1-0. Στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Αντρέας Φραγκέσκου, που έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Ο Παναγιώτης Θεράποντος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Πιο φρεσκαρισμένη, η ομάδα της Κερύνειας ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και πήρε τη νίκη με γκολ ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος.