Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προχωρημένες συζητήσεις με Μιλόγεβιτς

Προχωρημένες συζητήσεις με Μιλόγεβιτς

vladan-milojevic6


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον πάγκο της ομάδας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τότε θα έχουμε ανακοίνωση σύντομα. Ουσιαστικά έμειναν οι υπογραφές και ο 45χρονος τεχνικός θα βρεθεί στην Κύπρο για τα τελικά.

Ο Σέρβος δείχνει μεγάλη διάθεση για να εργαστεί στο τριφύλλι και η επιτροπή μάζεψε και αρκετές θετικές απόψεις από την πατρίδα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στενός του συνεργάτης θα είναι ο Κριστόφ Βαζέχα, φίλος και πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μιλόγεβιτς χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε Ελλάδα και Σερβία. Στην Α’ Εθνική τον γνωρίσαμε ως παίκτη Παναθηναϊκού, του Απόλλωνα και του Ηρακλή ενώ στη Σερβία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα.

Ως προπονητής, έδειξε σπουδαία στοιχεία οδηγώντας την Τσουκαρίτσκι στις πιο μεγάλες της επιτυχίες. Μέσα σε 3.5 χρόνια κατάφερε να κάνει την ομάδα 3η δύναμη της Σερβίας, πίσω από Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα και τελευταίο του επίτευγμα ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου το καλοκαίρι.