Home TOP NEWS Στο τέλος μετράνε τα αποτελέσματα

Στο τέλος μετράνε τα αποτελέσματα

vladan milojevic


Το κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το ματς με το Αποέλ και μετά έχει αλλάξει. Λίγο το γεγονός πως η ομάδα στο αιώνιο ντέρμπι έδειξε σφυγμό και περισσότερο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έχουν κατευνάσει τα πνεύματα και η κατάσταση δεν μοιάζει όσο έκρυθμη ήταν πριν. Ας μην γελιόμαστε όμως, τα προβλήματα μας δεν έχουν λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη.

Στο τέλος αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα. Κανείς δεν πρόκειται να κατηγορήσει το Μιλόγεβιτς αν δεν κερδίσει τον Άρη, ο άνθρωπος ούτε εβδομάδα δεν έχει κλείσει στον πράσινο πάγκο. Ο ενθουσιασμός του άγνωστου όμως θα μειωθεί, ο αέρας της αλλαγής θα κοπάσει και ο κόσμος δεν θα βλέπει τόσο αισιόδοξα τη συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κερδίσει τον Άρη και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να καταθέσουν ψυχή.

Την ίδια στιγμή, για να μην εξαρτάται η ηρεμία αποκλειστικά από το γήπεδο (ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, σε μεγάλο βαθμό πάντα από κει θα περνά) πρέπει όπως είπαμε πολλές φορές, να κάνει και η διοίκηση βήματα που θα δείξουν στο κόσμο αποφασιστικότητα. Θέμα απόφασης είναι και να πιάσουν δράση για να φέρουν το κόσμο κοντά με φτηνά εισιτήρια και κυρίως μια εκστρατεία για νέα μέλη. Στα πόδια της διοίκησης η μπάλα.