Home TOP NEWS Τέσσερα 90λεπτα και ένα νικητήριο γκολ

Τέσσερα 90λεπτα και ένα νικητήριο γκολ

Moulazimis-Ermis (1)


Πέντε από τους εφτά δανεικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήραν χρόνο συμμετοχής το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τέσσερις εξ αυτών έπαιξαν 90λεπτο, ενώ ένας πέτυχε γκολ.

Ξεκινάμε από τους δύο “πράσινους” που αγωνίζονται στην Γ’ Κατηγορία και τη ΜΕΑΠ με υποσχετική για ένα χρόνο. Το γκολ που χάρισε στην ΜΕΑΠ τη νίκη στον αγώνα με αντίπαλο τον Αχυρώνα Λιοπετρίου πέτυχε ο Απόλλωνας Βασιλείου. Ο νεαρός ευστόχησε  από τα 11 βήματα στο 90ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ και χαρίζοντας στην ομάδα του Πέρα Χωρίου τους τρεις βαθμούς. Στο 82ο λεπτό είχε περάσει εκτός ως αλλαγή ο Γιώργος Ιβανόφ.

Moulazimis-Ermis (2)

Στη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ερμή αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Σε ολόκληρο το 90λεπτο έπαιξε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, βοηθώντας την ομάδα της Αραδίππου να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Στον πάγκο έμεινε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Οθέλλο στην Αθηαίνου. Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Στη νίκη της ΠΑΕΕΚ με 3-2 επί της Ε.Ν.Παρεκκλησιάς αγωνίστηκε ο Ανδρέας Φραγκέσκου. Ο 19χρονος έφτασε τις πέντε συμμετοχές σε οκτώ αγωνιστικές, με όλες να είναι ως βασικός και παίζοντας 90λεπτο. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Παναγιώτης Θεράποντος.

Στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας Αραδίππου ήταν ο Παντελής Κονομής. Στον αγώνα κόντρα στο Διγενή Ορόκλινης, που έληξε στο 1-1, ο νεαρός αμυντικός έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο.