Home TOP NEWS Θα έχει ευκαιρίες με το Μιλόγεβιτς

Θα έχει ευκαιρίες με το Μιλόγεβιτς

ag7-ermis-omonoia-c-Roushias (19)


Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντρέα Βιολάρη, ο Ονησίφορος Ρουσιάς μίλησε για όλους και για όλα. Εκείνο που κρατήσαμε εμείς, ήταν ότι ο “Όνη” θεωρεί πως το γεγονός πως δεν πήρε συνεχόμενα ενενηντάλεπτα δεν τον έχει βοηθήσει καθόλου, αλλά και ότι θα συνεχίσει να παλεύει για να πείσει το νέο προπονητή του. Είπε χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν περιπτώσεις που έπαιξα 1-2 παιχνίδια, πήγα καλά, σκόραρα, αλλά στα επόμενα 4-5 δεν μπήκα ούτε καν αλλαγή. Ένας επιθετικός θέλει 3-4 90λεπτα για να βρει τα πόδια του. Στην ηλικία που είμαι και στην ομάδα που βρίσκομαι πρέπει να αποδεικνύω κάθε παιχνίδι ότι αξίζω να παίζω. Πάνω που έπαιξα 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια, έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις, ήρθε η αλλαγή προπονητή. Ίσως αν έμενε ο προπονητής να συνέχιζα να παίζω. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Θα προσπαθήσω να δείξω και στον νέο προπονητή ποιος είμαι, όποτε μπω να του δείξω τι μπορώ να κάνω και αυτός θα κρίνει αν αξίζει να παίζω.»

Μελετώντας πάντως το έργο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Τσουκαρίτσκι, θεωρούμε πως ο Ονησίφορος θα έχει ευκαιρίες από το νέο κόουτς. Τόσο ο Πάβλοβιτς που ήταν ο βασικός φορ φέτος, όσο και ο Στογίλκοβιτς που πωλήθηκε στη Μπράγκα είναι νεαροί (21 και 19 αντίστοιχα) και έχουν κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά με το Ρουσιά. Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά λοιπόν, θα έχει ευκαιρίες. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τις εκμεταλλευτεί.