Home TOP NEWS Του δίνει επιλογές, τον βάζει σε σκέψεις

Του δίνει επιλογές, τον βάζει σε σκέψεις

match-omonoia-salamina-kazamias (7) ziguy badibanga


Πανέτοιμος φαίνεται πως θα είναι ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη. Προέρχεται βέβαια από αποχή 1,5 μήνα αφού έπαιξε τελευταία φορά κόντρα στον Απόλλωνα, όμως από πλευράς υγείας είναι μια χαρά και προσφέρει στον προπονητή του μια επιπλέον επιλογή. Το πώς θα την αξιοποιήσει ο τελευταίος θα δούμε στο γήπεδο.

Ο Ζίγκι διαθέτει ένα στοιχείο που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς στους ακραίους του, την ταχύτητα. Προσπαθεί να τους δημιουργήσει χώρους, κυρίως στο transition και να εκμεταλλευτεί αυτό τους το προσόν. Ο Μπαντιμπάγκα είναι ταχύτατος, πριν τον τραυματισμό ήταν ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής μας και έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Οπωσδήποτε θα βάλει σε σκέψεις τον Σέρβο τεχνικό.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να ξεκινήσει από τον πάγκο, όχι μόνο γιατί προέρχεται από αποχή, αλλά και γιατί οι Σέρινταν-Κιρμ δείχνουν σε καλή κατάσταση. Ο Κιρμ δεν αγωνίστηκε καθόλου στις διπλές αναμετρήσεις της Σλοβενίας με την Ουκρανία έτσι θέμα κούρασης του δεν τίθεται. Το πιο πιθανόν λοιπόν είναι ο Μπαντιμπάγκα να κληθεί να βοηθήσει από το πάγκο και να ανεβάσει κι άλλο τα επίπεδα ετοιμότητας του.